از محتوای تکراری برای سایت خود استفاده نکنید. چون باعث ایجاد سردرگمی در خزنده های گوگل می شود که نمیدانند کدام مطلب را ایندکس کنند. محتوا بسیار مهم هستش ولی نباید این محتوا کپی باشد و عینا تکرار شود .در این مقاله از اکولرن بررسی می کنیم که چگونه محتوای تکراری سایت را نابود می کند؟ به معایب آن و اسیب هایی زیادی که به سایت شما در رتبه گیری میزند و راه حل هایی که از آن استفاده کنید و رتبه های بهتری بگیرید میپردازیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
محتوای تکراری (Duplicate content ) چیست؟
محتوای تکراری یعنی از یک محتوا در چند سایت(URL) نشان داده شود.که هیچ کمکی به سایت شما نمی کند بلکه به آن صدمه نیز میزند.مشکلات تکنیکال و فنی در سایت Duplicate content را ایجاد می کند. گوگل برای آن جریمه ای تعیین نکرده است.30 تا 35 درصد محتوای وب ها تکراری هستند.عکس ها هم می توانند محتوای تکراری باشند و توصیه SEO کاران این است که از عکس های اصل و یونیک استفاده شود.

مقاله رو از دست ندین: بازار کار سئو در ایران و خارج از ایران چقدر است؟
چگونگی به وجود آمدن محتوای تکراری
در بیشتر موارد صاحبان وبسایت از عمد محتوای تکراری ایجاد نمیکنند. اما این موضوع به این معنی نیست که محتوای تکراری در سایت شان وجود ندارد. در حقیقت، اگر بخواهیم کمی درباره این قضیه صادق باشیم، باید بگوییم که تقریباً 29% از محتوای موجود در اینترنت، محتوای تکراری است.
در ادامهی مقاله رایجترین روشهایی که باعث ایجاد محتوای تکراری میشوند را با هم بررسی میکنیم :
متغیرهای آدرس سایت ( URL ) :
پارامترها و متغیرهای مرتبط با آدرس سایت مانند پارامترهایی که برای پیگیری و ردیابی کلیک و برخی از کدهای تحلیلی می توانند باعث ایجاد محتوای تکراری در وبسایت شوند. این مشکل نه تنها با حضور پارامترها در ادامه URL به وجود میآید، بلکه ترتیب قرارگیری این متغیرها نیز در ایجاد محتوای تکراری دخالات دارد.
استفاده از Session ID :
Session ID ها نیز، به طور مشابه، خالق محتوای تکراری هستند. این اتفاق زمانی رخ می دهد که هر کاربری که از سایت بازدید می کند، یک Session ID متفاوت دریافت می کند و این شناسه در آدرس سایت ذخیره می شود.
فرق بین محتوای تکراری و محتوای کپی
محتوای کپی با محتوای تکراری با هم اشتباه گرفته می شود. ولی خیلی از مواقع مشکلات فنی هم می تواند Duplicate content ایجاد کند.
سارقان محتوا هم در این جریان نقش دارند، فروشگاه های اینترنتی هم محتوای تکراری می گذارند، گوگل متوجه این کار شود. رتبه شما بسیار افت خواهد کرد و در صورت تکرار این کار سایت شما دچار پناتی گوگل می شود. که در آخر نتایج شما را نشان می دهد و یا اصلا سایت شما را نشان نمی دهد.
پنالتی گوگل چیست؟
وب سایت هایی وجود دارند که از روش های غیر مجاز و سئو کلاه سیاه استفاده می کنند که گوگل آن ها را شناسایی کرده و جریمه میکند که اصطلاحا به آن پنالتی میگویند. در سایت خود از هرزنامه استفاده نکنید ؛ گوگل به این مسئله حساس است و سایت شما را از چرخه بازدید خارج می کند و از گذاشتن محتوای بی ارزش هم خودداری کنید ؛ همچنین دادن لینک های غیر عادی باعث پنالتی شدن میشود.

رایگان آموزش سئو ببین و خودتو به چالش بکش !
راه حل های مفید برای پیشگیری از محتوای تکراری
برای پیشگیری از محتوای تکراری اول باید کد های خود را ویرایش کنید. از ابزار Search Consul google بهرمند شوید و صفحه های خود را مدیریت کنید. از ابزار های کمک کننده استفاده کنید ؛ مانند siteliner.com یکی از این ابزار ها است که می تواند. محتوا هایی که تکراری هستند در سایت شما پیدا کند. برای این کار وارد وبسایت شده و آدرس سایت خود را وارد کنید و به شما لیستی از درصد شباهت محتوا را خواهد داد. از سایت < copy paste > استفاده کنید. به شما نشان می دهد که چه صفحاتی محتوای مثل شما دارند. و از آن بهره بگیرید اگر از محتوای تکراری استفاده کرده اید؛ آن را تغییر داده و بعد از مطمئن شدن آن را نشر دهید و می توان واژه مورد نظر را در گوگل سرچ کنید و سایت ها را مشاهده کنید. که سرقت اطلاعات رخ نداده باشد و سایت شما دچار پنالتی گوگل نشود.
Taxonomy چیست و چه کاربردی دارد؟
تاکسونومی سئو (SEO Taxonomy) به فرآیند طبقه بندی و سازماندهی کلمات کلیدی، موضوعات و سایر عناصر سئو برای بهینه سازی رتبه بندی یک وب سایت در موتورهای جستجو اشاره دارد. هدف طبقه بندی سئو ایجاد یک ساختار منطقی و سلسله مراتبی از محتوا است که موتورهای جستجو را برای خزیدن و فهرست بندی صفحات وب سایت آسان تر می کند و کاربران میتوانند محتوای مورد نظر خود را پیدا کنند. فرآیند ایجاد یک طبقه بندی سئو شامل تحقیق و تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی مرتبط با تجارت یا صنعت یک وب سایت و گروه بندی آنها در دسته بندی ها بر اساس شباهت معنایی و حجم جستجو است. این به شناسایی مهمترین و مرتبط ترین کلمات کلیدی برای هدف گذاری برای هر بخش از وب سایت و ایجاد یک استراتژی محتوایی که با هدف جستجوی کاربر و اهداف وب سایت همسو باشد کمک می کند.
تگ canonical چیست ؟
برای معرفی نسخه اصلی یک صفحه به گوگل کاربرد دارد. این تگ به موتور های جستجو درک بهتری از صفحه ها را می دهد. شما با این کار به گوگل اعلام می کنید که کدام (URL) درست است ؛ محتوای تکراری تا حد زیادی حل می شود.برای اجرای تگ کنونیکال از آدرس کامل (URL) استفاده کنید. از حروف کوچک در آدرس دامنه استفاده کنید و از نسخه اصلی دامنه استفاده کنید.در هر صفحه از تگ کنونیکال استفاده کنید. اگه این کار ها را انجام ندهید؛ گوگل سردرگم می شود. در این صورت خودش یه صفحه را به عنوان صفحه اصلی انتخاب می کند.که شاید آن صفحه ایی که شما می خواهید نباشد.
ریدایرکت ها برای محتوای تکراری بسیار کاربردی است. اگر از صفحات دیگر کپی شده باشد. ریدایرکت ها می توانند به شما کمک کند.برای حذف محتوای تکراری از ریدایرکت استفاده کنید.و توصیه سئو کاران با شما این است که از ریدارکت 301 استفاده کنید.
همین حالا دوره فرمول یک سئو همراه با مدرک معتبر رو از دست نده
محتوای تکراری از دید سئو
وقتی گوگل متوجه محتوای تکراری در سایت شما شده. آن صفحه را index کرده که بدین معناست که آن صفحه از مخاطب پنهان می شود و در صفحه توصیه نشده گوگل هم نمیاید. و صفحه شما را نابودی می کند. محتوا های قدیمی و معتبر تر جایگاه شما را می گیرند. و موتور های جست و جو زمان مشخصی را برای بررسی سایت شما انتخاب کرده ولی محتوای تکراری جلوی آن را می گیرد.
انواع کپی برداری
کپی برداری خارجی زمانی رخ می دهد. که محتوا تقریبا شبیه به آن داشته باشد. یا در چند (URL) وجود دارد. و منبع سایت شما بی فایده است و نقص قانون کپی رایت در سایت صورت می گیرد. نقل قول کپی به حساب نمی اید ولی باید اسم منبع اصلی را نیز ذکر کنید؛ باید به خاطر داشته باشید که در این نوع کپی کردن هم زیاده روی نکنید. برای اینکه از محتوای خود مطمئن شوید.از ابزار های گفته شده استفاده کنید. از آن محتوای خود را منتشر کنید. که از این بابت خیالتان راحت باشد.
کپی برداری داخلی : محتوای تکراری داخلی این گونه صورت می گیرد. شما توضیحاتی که برای محصول خود داده اید. را در وبلاگ همان سایت و یا در جای دیگر سایت خود استفاده کنید. شاید با خود فکر کنید که این کار اشکالی ندارد؛ولی duplicate content به حساب می آید.
سخن پایانی
هدف سئوکاران در هر وبسایتی، افزایش رتبهبندی سایت از طریق تمرکز بر صفحات هدف است. ایجاد محتوای تکراری در این هدف خلل ایجاد میکند چرا که مشخص نیست کدام صفحه اصلی و کدام یک تکراری است. بنابراین این مفهوم تاثیری منفی بر سئوی وبسایت شما دارد و باید با آن مقابله کنید.
دلیل اصلی به وجود آمدن این محتواها مشکلات فنی در بارگذاری و طراحی سایت هستند. اما ممکن است که شما گاهی با سرقت اینترنتی نیز برخورد کنید! در هر کدام از این موارد شما باید راهکارهایی را تدبیر کنید که موتورهای جستجو اصالت کار شما را دریابند و بر اساس آن رتبهبندی کنند. برای این کار روشهای متنوعی وجود دارد که ما در این مقاله به شما معرفی کردیم. اکنون میتوانید بهتر به فرآیند تشخیص و ریدایرکت صفحات تکراری و همچنین ارتقای سئوی وبسایت خود بیندیشید.